top of page
Old book
2.jpg

Klarer dere finne skatten?

Enten om det er en date, en utflukt med familien eller du vil finne på noe alene eller med vennegjengen. Opplev byens skatter på en mer personlig måte og vekk barnet i dere mens dere løser oppgavene for å finne skatten. Klarer dere det?

Old World Map

1

Velg skattejakt rute

Velg skattejakt på nettsiden vår.

Når du har betalt vil du få tilgang til jakten.

Du trenger en mobil (med mobilnett) for å åpne og følge alle steg i skattejakten. Gjerne bruk Wix Spaces app og søk opp skattejakt. 

De fleste skattejakter er laget for å gjøres til fots. Men enkelte anbefaler en kort tur med kollektiv trafikk. 

Ingen returrett etter kjøp ettersom produktet er levert rett ved kjøp (første gåte)

Husk å betale for antall personer som deltar for å kunne få godene dere vinner i skatten.
Og for at alle skal kunne vinne den store månedens skatt.

2

Finn ledetråder

Du vil i starten motta en gåte som vier til hvor du skal starte skattejakten din. Bruk gjerne google eller spør venner om hjelp om nødvendig. For eksempel "Gå der grus møter gress og de kongelige vinker. Der applausen runger mot skuespillernes siste akt og siste spiker legges i suppa. Finn fossens kvinne som smiler mot fontenen og finn hennes navn". 

 

Dette kunne da betydd at du skulle gått til Spikersuppa, ved slottet og Nationaltheateret. Når du først kommer dit og ser rundt fontenene  finne statuen til Wenche Foss.  Inne i appen står det kanskje "Hva heter fossens kvinne?", skriver du inn hennes navn åpnes neste del av jakten. Da med retninger å gå eller ting å finne i nærheten. Du må bruke sanser, hode og kanskje spørre noen?

Finn skatten

Alle de flinke pirater som klarer å finne skatten blir med i trekningen av månedens skatt. Som består av en rekke gaver og overraskelser til høy verdi!

Du er med i månedlig trekning uansett hvilken skattejakt du har valgt, og ved å ta flere skattejakter kan du øke vinnersjansen din.

På skattejakten for de minste finner dere en fysisk skattekiste, mens de andre rutene skjer alt digitalt. Du vil også motta noen små overraskelser når du finner den, og på noen ruter vil du i tillegg få mulighet til rabatter på steder du drar forbi

Obs! Husk at antall personer som betales
for må matche antall navn som er med i trekningen fra ditt lag.

3

Om Skattejakt

Hei der skattejeger!  Mitt navn er Irlin og jeg er den øverste skattevokter. 

Konseptet til Skattejakt ble utviklet først og fremst som en gave til nære venner. Jeg ønsket å lage en overraskelse til dem, samt introdusere flere av dem til plasser jeg ville de skulle få oppleve. Det hele endte opp med et helt nytt konsept som kunne underholde flere enn bare mine nærmeste. Skattejakt er først og fremst utviklet for å kunne gi en underholdende opplevelse til folk, i alle aldere. Som både er sosialt, spennende og sunt. 

Etter 17 år som profesjonell koreograf og dansepedagog har mitt arbeid innen underholdning vist meg en ting: Alle har et barn i seg som trenger litt moro! Samt at barn, og spesielt ungdom, kunne hatt et større tilbud i byen. Eventuelt blitt flinkere til å bruke tilbudene som finnes!

En annen hensikt med Skattejakt, er at det skal være mer personlig og miljøskapende for byen. Jeg personlig elsker Oslo, og etter mange år som gründer setter jeg pris på å støtte de lokale bedriftene som setter personlighet og sjarm på byen vår. Skattejakt kommer derfor til å samarbeide med lokale bedrifter slik at byens befolkning blir mer kjent med tilbudet i byen. Noen ledetråder må du kanskje finne i "Trudes gamle strikkebutikk" eller ved å gi gi riktig kodeord til den hyggelige bartenderen på en nyåpnet lokal pub. Dere kommer til å se Oslo i et nytt lys mens dere spent leter etter skatten. Visste du i det hele tatt at Oslo har en egen liten kokosbolle fabrikk? Eller pubber som fokuserer på nostalgi? Er du klar over hvilke spøkelses historier som preger store deler av gatene våre?

Og du har kanskje sett Operahuset og Slottet, men har du sett de små miniatyr mennene som er gjemt under noen av våre broer? Eller vet du hvor i byen Ibsen pleide stoppe for å sjekke klokken sin hver ettermiddag klokken 12? Glem internasjonale app selskapers QR skattejakter, dette er en personlig opplevelse fra Oslo til Oslo.

Hver måned trekkes en heldig vinner av månedens skattejakt! Og hver måned kommer nye skattejakter! Uansett hvilken av dem du tar så kan du vinne månedlige premier. Du kan også gå alle for å øke sjansen til å vinne. Følg oss på Instagram og Facebook for vinnere og oppdateringer!

God fornøyelse!
Hilsen fra Irlin
Skattevokter

SAMARBEID eller andre spørsmål?

Vil din bedrift samarbeide med Skattejakt? Har dere noe unikt som Oslos folk og turister burde få oppleve? Skattejakt vil gjerne høre mer! Send inn deres henvendelse og fortell litt om deres konsept.

Har du andre spørsmål eller henvendelser. Ta gjerne kontakt på mail!

bottom of page